top of page

сб, 15.05

|

Уебинар

СЯНКАТА НА ТРАВМИТЕ И СИЛАТА НА ПРОШКАТА

Уебинар 4 часа в две части./ Цена 60 Евро/ На този семинар ще ви запозная с петте емоционални травми ,които ни пречат да се обичаме, да реализираме потенциала си и да имаме хармонични взаимоотношения. Всеки, който закупи билет до 15.Април.2021г. ползва отстъпка от 20%. Цена – 50 Евро

Билетите не се продават
Вижте други събития
СЯНКАТА НА ТРАВМИТЕ И СИЛАТА НА ПРОШКАТА
СЯНКАТА НА ТРАВМИТЕ И СИЛАТА НА ПРОШКАТА

Час и място

15.05.2021 г., 15:00 ч. – 20:00 ч. Гринуич+3

Уебинар

За събитието

Този уебинар е едно прекрасно пътешествие в света на себепознанието.

Преоткривайки се с любов и изчиствайки емоционалните си блокажи ще можем да се радваме на един хармоничен и щастлив живот. Само когато се чувстваме истински и удоволетворени ще можем да разгърнем потенциала си и да бъдем успешни във всички сфери на живота.

На този семинар ще ви запозная с петте емоционални травми ,които ни пречат да се обичаме, да реализираме потенциала си и да имаме хармонични взаимоотношения.

Чрез кратък тест ще откриете своите водещи травми в момента и ще разберете как може да ги отработите.

Ще разберете също за какво са ни нужни "маските" ,които носим ежедневно.

Чрез медитацията "Прошка" ще направим пречистване на сърцето и душата за да бъдем в мир с тайнството на живота.

През тези няколко часа заедно,ще направим дълбока личностна трансформация като осветлим битките, които водим вътре в себе, а това ще ни позволи да проумеем какви сме всъщност,приемаики се с разбиране и лекота.

Очаквам всички,които не се страхуват да свалят "маските" си и да приветстват промяната към един по-осъзнат и красив живот!

​Цена 50 Евро. Поради големият обем и естеството на информация,както и съпътстващите практики,семинара е разделен на  2 части по 2 часа с кратка почивка.

/ВИДЕОТО ОТ СЪБИТИЕТО ЩЕ Е ДОСТЪПНО ПОСТОЯННО ЗА ВСИЧКИ ЗАКУПИЛИ БИЛЕТ./

Споделете това събитие

bottom of page