top of page
ТАТЯНА ДОБРЕВА АСТРОЛОГ

                                           ЗА  МЕН

По образование съм Магистър Филолог-Българска филология. Преди да открия Астрологията развивах собствен бизнес в сферата на  животозастраховането и управлявах  семейния ни ресторант. От 2010 г. съм професионален астролог в основаната от мен астрологична школа Tanmayi Astrology. Имам  повече от 15 години практика в областта на себеопознаването, личностната трансформация и развитие на  взаимоотношенията. За този период съм преминала през редица курсове и обучения по Западна Астрология, Трансперсонална психология, Развитие на интуицията,  Медитативни практики, Нумерология,  Хюмън дизайн, Фън-шуй, И-дзин, Китайска Астрология, Таро,Кабала и др. езотерични учения и енергийни практики в различни държави. Завършила съм пълните курсове на обучения по Астрология и Медитация във водещи школи в Москва ,Узбекистан, Индонезия, България и Великобритания. Астрологичните анализи, които изготвям са многопластови и са с психологическа и практическа насоченост. Провеждам персонални сесии с клиенти от цял свят- лично и чрез видео връзка. От 2008 г. съм Рейки Мастер, а през 2014 г. получих духовното име Tanmayi, което на санскрит означава "разпространявам знания ,помагам". От 2006 година се занимавам интензивно с йога,   енергийни духовни  практики и благотворителност . Управител съм на благотворителна фондация "Благодаря.бг", която основахме заедно със съпруга ми през 2008 година, с мисията да съхраняваме и развиваме духовните ценности.
През 2009 година издадох стихосбирката "Благодаря, Любов" , с изцяло благотворителна цел. По някои от стиховете са създадени песни, включени в албума "Ретро ли?" на група "Studio84Project". 
 Омъжена съм и съм майка на две дъщери.  
Моят път:
През 2006г., след като бях диагностицирана с рак, започнах да търся причините за появата на болестта и защо се е появила в живота ми. В процеса на себеопознаване осъзнах, че всички отговори, които търся са вътре в мен. От тук започна и моят път към  балансиране на живота ми и изцеление. През годините посещавах различни школи, курсове и семинари по целия свят. Започнах интензивно да практикувам йога, рейки и медитация, промених начина си на мислене, начина на хранене, навиците си , промених цялото си отношение към света и моето възприятие за мястото ми в него.
Следвайки интуицията си, моето трансформиращо пътешествие ме срещна отново с астрологията. Започнах да практикувам и така открих  призванието си. Създадох своя авторска система за себеприемане с любов и благодарност, чрез прошка и работа с емоциите,
трениране на ума и тялото и свързване с желанията на душата. Научих се да изследвам емоционалните и енергийните си блокажи, като се освобождавам от всички разрушителни мисъл-форми и ограничаващи убеждения на ума . Научих се да следвам интуицията си и започнах да живея осъзнато с много любов и благодарност към себе си и другите. 
Астрологията ми помогна да се преоткрия и да започна да  обичам, уважавам и приемам себе си такава, каквато съм. Научи ме да ценя и развивам силните си страни с увереност, да приемам слабите със смирение и разбиране, като правя всеки ден осъзнатия избор да живея в изобилие, любов и благодарност, съобразявайки се с Вселенските закони!

За мен: About
bottom of page