top of page

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

 • НА ЖИВО С ТАТЯНА
  НА ЖИВО С ТАТЯНА
  сб, 27.07
  ОНЛАЙН СЪБИТИЕ
  27.07.2024 г., 18:00 ч. – 19:30 ч. Гринуич+1
  ОНЛАЙН СЪБИТИЕ
  27.07.2024 г., 18:00 ч. – 19:30 ч. Гринуич+1
  ОНЛАЙН СЪБИТИЕ
  /Цена10 Евро/ НАЧАЛО- 20.00 ч. Българско време ! Заповядайте на първата ни месечната среща през Юни където ще обсъдим най - важното от звездния трафик през месеца и ще отговарям на вашите въпроси. ЗАПИС НА СРЕЩАТА !!! НЕОГРАНИЧЕН ДОСТЪП ЗА ВСИЧКИ ЗАКУПИЛИ УЧАСТИЕ!

СЛЕД ЗАПЛАЩАНЕТО НА РИТУАЛ НА ТОАЗИ САЙТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛУЧАВАТЕ ИМЕЙЛ С ПОДВЪРЖДЕНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕТО ОТ ПЛАТЕЖНИТЕ ОПЕРАТОРИ Stripe ИЛИ PayPal  !!! 
СЛЕД ЗАКУПУВАНЕ НА РИТУАЛ ПОЛУЧАВАТЕ ВТОРИ ИМЕЙЛ ОТ notifications@wixevents.com В КОЙТО СЕ НАМИРА ЛИНКЪТ ЗА УЧАСТИЕ !!!     
ВСЕКИ , КОЙТО Е ЗАКУПИЛ
 РИТУАЛ ,ЩЕ ПОЛУЧИ И ВИДЕОЗАПИС НА СЪБИТИЕТО. ЗАПИСЪТ ЩЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕН НА ПРЕДОСТАВЕНИЯ ОТ ВАС ИМЕЙЛ ДО 2 ЧАСА СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕТО НА РИТУАЛА . ВИДЕОТО ЩЕ БЪДЕ ДОСТЪПНО ЗА ГЛЕДАНЕ ДО 48 ЧАСА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО МУ.


 

Начало: Welcome
Gradient
Gradient
ТАТЯНА ДОБРЕВА АСТРОЛОГ

Татяна Добрева Tanmayi 

ХОЛИСТИЧЕН АСТРОЛОГ

 ЛИЧНОСТНО САМОПРОГРАМИРАНЕ:                Опознай се,приеми се
              и следвай сърцето си!

Когато разбереш кой си и защо си тук, ще постигнеш истинска свобода и хармония . Така ще откриеш и своето истинско призвание. Когато започнеш да слушаш гласа на сърцето си и се научиш да се доверяваш на интуицията си, ще започнеш да живееш живота на мечтите си.
Като практикуващ холистичен астролог, консултант по себеопознаване и личностна трансформация и ментор по лично лидерство, съм щастлива да споделям своите знания и опит като те напътствам в това изумително пътешествие.
БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ СИ ТУК!

Тук, в моя сайт може да участвате във всички организирани от мен семинари,ритуали, курсове и други дейности, само като се регистрирате с име и имейл.  Също така от тук имате връзка към всичките мои профили в социалните мрежи. Всеки, който е регистриран на сайта получава личен акаунт, чрез който ще може да участва в организираните от мен събития, както и имейл с подробности за всяко предстоящо събитие.

Дарение за Фондация"Благодаря.Бг"

Astrology-Crystals

КЛЕТВА НА АСТРОЛОГА

"Безкрайността на небето е сплотена! Звездните равнини разкриват логика, към която природата напълно резонира и се подрежда. Ако малцина са посветени в това изкуство на тълкуването на небесната наука с екзистенциално значение- Аз съм една от тях! Признавам привилегията и отговорността да служа на човечеството като Астролог! С уважение, прецизност и честност се уповавам да помогна на тези, които търсят висша посока! Да ги насоча към космоса, времето и пътя, както са описани в картата на гео-космическите цикли! Ще ги осветя за тази перспектива, че въпреки изпитанията и трудностите, животът им е присъщ на интелигентен космически ред! Тези предложения ще бъдат направени възможно най-добре, според скромното ми разбиране, независимо дали съм почетена или недооценена публично! Ще бъда непоклатима, осъзнавайки достойнството на това почетно призвание!"

Tropical Leaves

"Каквото е горе, такова е и долу. Каквото отвътре, такова и отвън."

Хермес Трисмегист

ТАТЯНА ДОБРЕВА АСТРОЛОГ

"Планетата отчаяно се нуждае от миротворци,целители,реставратори,разказвачи на приказки и ОБИЧАЩИ от всички видове!"

Далай Лама

bottom of page