Предстоящи събития

  • Ритуал " НОВОЛУНИЕ в ДЕВА"
    Оферта за членство
    Est 27 18:00 – 19:10 GMT+1
    Online Event
    /Цена10 Евро/ Писане на желания по темите на зодиакалния знак ДЕВА. Ритуалът започва с медитация за защита, зареждане с енергия и повишаване на вибрациите, след което ще запишем 10 желания по темите на зодиакалния знак Дева. После ще отправим нашите желания към Вселената в три стъпки./
 
Gradient
Gradient
123398815_985936211900286_8216580060524671639_n%20(1)_edited.jpg

Татяна Добрева Tanmayi

АСТРОЛОГ

Опознай се,приеми се
и следвай сърцето си!

Когато разбереш кой си и защо си тук, ще намериш истинска хармония и свобода ,така ще откриеш и своето призвание. Когато започнеш да слушаш гласа на сърцето си и да се доверяваш на Вселената, ще започнеш да живееш живота на мечтите си.

Като практикуващ астролог и консултант по себеопознаване личностна трансформация и развитие на взаимоотношенията, съм готова да споделя своя опит и да те напътствам в това изумително пътешествие.

БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ СИ ТУК!

Тук, в моя сайт може да участвате във всички организирани от мен семинари,ритуали, курсове и други дейности, само като се регистрирате с име и имейл.  Също така от тук имате връзки към всичките мои профили в социалните мрежи.Всеки, който е регистриран на сайта получава личен акаунт,чрез който ще може да участва в организираните от мен мероприятия,както и имейл с подробностти за всяко предстоящо събитие.

Дарение за Фондация"Благодаря.Бг"

Astrology-Crystals

КЛЕТВА НА АСТРОЛОГА

"Безкрайността на небето е сплотена! Звездните равнини разкриват логика, към която природата напълно резонира и се подрежда. Ако малцина са посветени в това изкуство на тълкуването на небесната наука с екзистенциално значение- Аз съм една от тях! Признавам привилегията и отговорността да служа на човечеството като Астролог! С уважение, прецизност и честност се уповавам да помогна на тези, които търсят висша посока! Да ги насоча към космоса, времето и пътя, както са описани в картата на гео-космическите цикли! Ще ги осветя за тази перспектива, че въпреки изпитанията и трудностите, животът им е присъщ на интелигентен космически ред! Тези предложения ще бъдат направени възможно най-добре, според скромното ми разбиране, независимо дали съм почетена или недооценена публично! Ще бъда непоклатима, осъзнавайки достойнството на това почетно призвание!"

Tropical Leaves

"Каквото е горе, такова е и долу. Каквото отвътре, такова и отвън."

Хермес Трисмегист

"Планетата отчаяно се нуждае от миротворци,целители,реставратори,разказвачи на приказки и ОБИЧАЩИ от всички видове!"

Далай Лама